Foto 1/15
Foto 2/15
Foto 3/15
Foto 4/15
Foto 5/15
Foto 6/15
Foto 7/15
Foto 8/15
Foto 9/15
Foto 10/15
Foto 11/15
Foto 12/15
Foto 13/15
Foto 14/15
Foto 15/15

Omschrijving

INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS EN 2 TERRASSEN

Midden in het commerciële centrum van Lanaken op het Molenweideplein in "Residentie Pietersheim" is dit instapklaar appartement op de 7de verdieping te koop.

In 2013 werd het appartement volledig gerenoveerd.
Volledig nieuwe keuken met toestellen, badkamer, toilet, 4 accumulatiekachels, mooie grijze vloertegels met dito plinten in het ganse appartement en voor deze verkoop hebben alle muren en plafonds een frisse nieuwe witte verflaag gekregen.

Indeling van het appartement.
Op verdieping -1 is er een gesloten kelder van +- 2m².
Op de 7de verdieping komt met het appartement binnen in de inkomhal.
Er is een mooie ruime woonkamer met een schuifraam naar het terras met zicht op het Molenweideplein. Vervolgens is er een verzorgde witte keuken met voldoende kasten en voorzien van alle noodzakelijke toestellen. Een dubbele spoelbak met druipplaat en een kraan, een elektrisch vuur met dampkap, een vaatwas en een koelkast met vriesvak. Er is tevens een ruimte voor de inbouw van een micro of een oven. Men kan vanuit de keuken ook naar het terras.
Het toilet is voorzien van een hangtoilet met 2 spoelkoppen, een lavabo met een onderkastje om wat spullen op te bergen.
De badkamer is voorzien van een douche, een lavabo met onderkast, een spiegelkast met luifel en een wandkast. Op de badkamer is er tevens ook een boiler aanwezig.
Vervolgens zijn er 2 slaapkamers die beiden toegang geven naar het 2de terras door middel van schuiframen.

De verwarming is voorzien van 4 nieuwe accumulatiekachels, 2 in de woonkamer, 1 in de keuken en eentje op een slaapkamer.

Enkele jaren geleden heeft de buitengevel van het gebouw een opknapbeurt gekregen en in 2016 werden de liftkooien vernieuwd en aangepast aan de nieuwe wettelijke reglementering.

Bijdrage voor het jaarlijks reservefonds : 156 € / jaar
Bijdrage voor de gemeenschappelijke lasten : 110 €/maand (inbegrepen premie brandverzekering gebouw)

Een instapklaar appartement, zeker de moeite waard om een afspraak te maken voor een bezichtiging!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]