Foto 1/16
Foto 2/16
Foto 3/16
Foto 4/16
Foto 5/16
Foto 6/16
Foto 7/16
Foto 8/16
Foto 9/16
Foto 10/16
Foto 11/16
Foto 12/16
Foto 13/16
Foto 14/16
Foto 15/16
Foto 16/16

Omschrijving

APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS, 2 TERRASSEN, gesloten GARAGE en KELDER in het centrum van LANAKEN

Dit ruim en verzorgd appartement ( 110m²) incl. 2 terrassen is gelegen midden in het centrum van Lanaken in de Bodestraat, in residentie "MYOSOTIS".

We betreden het appartement op de 2de verdieping en komen binnen in de inkomhal. Er bevinden zicht 2 slaapkamers, een gastentoilet, een badkamer, een berging, een ruime woonkamer met aansluitend een mooi terras en de keuken.

De keuken is voorzien van kwaliteitstoestellen (Whirlpool), dubbele spoelbak, vaatwasser, keramische kookplaat met dampkap, micro en een ingebouwde koelkast.

Het ruime terras dat gelegen aan de achterzijde van het gebouw is toegankelijk via een deur in de keuken en via een schuifraam in de woonkamer. Hier kan men in alle rust genieten !

De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo met onderkasten en een spiegel. Er is een ligbad, een aparte douche en tevens een toilet.

In de berging is er een cv-ketel van Viessmann en aansluiting voor een wasmachine.

De 2 slaapkamers waarvan 1 voorzien is van een terras liggen aan de straatzijde.

In de kelder op verdieping -2 is er een gesloten berging en een ruime garagebox voorzien van een sectionale poort waar voldoende ruimte is voor een wagen, fietsen……..

Er is een videofoon en tevens een lift in het gebouw.
Het ganse appartement is voorzien van keramische vloertegels.
Het appartement heeft een volledige nieuwe frisse verflaag gekregen en is instapklaar !

Gemeenschappelijke lasten : 83 € / maand (hierin begrepen ook de premie voor de brandverzekering)

Voor een vrijblijvende bezichtiging gelieve te mailen naar info@immonulens.be of telefonisch een afspraak te maken op telnr. 089/71.91.30.

Zeker een bezichtiging waard !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]