Foto 1/26
Foto 2/26
Foto 3/26
Foto 4/26
Foto 5/26
Foto 6/26
Foto 7/26
Foto 8/26
Foto 9/26
Foto 10/26
Foto 11/26
Foto 12/26
Foto 13/26
Foto 14/26
Foto 15/26
Foto 16/26
Foto 17/26
Foto 18/26
Foto 19/26
Foto 20/26
Foto 21/26
Foto 22/26
Foto 23/26
Foto 24/26
Foto 25/26
Foto 26/26

Omschrijving

INSTAPKLAAR DUPLEX-APPARTEMENT MET 4 SLAAPKAMERS IN HET HARTJE VAN LANAKEN

SCHITTEREND APPARTEMENT !
Stationsstraat 56 te 3620 Lanaken, dus in het hartje of centrum van Lanaken. Het is een ideaal appartement met mogelijkheid tot een dubbele functie en instapklaar.

Op de 3de verdieping
Living - nieuwe keuken -mooi balkon met uitzicht op de Stationsstraat - slaapkamer - badkamer - toilet

Op de 4de verdieping
Vele mogelijkheden : voor burelen, ouder (s) - grotere kinderen - logies - 3 slaapkamers - douche - toilet

BESCHRIJVING IN DETAIL HIERONDER

Op deze toplocatie in het centrum van Lanaken is dit duplex-appartement te koop !

Het appartement is gelegen in de Residentie Van Eyck op de 3de en 4de verdieping. Het is een kleine en rustige residentie waar zich in totaal 6 appartementen bevinden. Deze residentie is en wordt zeer goed onderhouden, is gebouwd met duurzame materialen waardoor het gebouw na 26 jaar nog altijd in onberispelijke staat is en dit zowel aan de buitenzijde als in de gemeenschappelijke gangen van het gebouw.

Men komt het appartement binnen in een ruime inkomhal. Op deze 3de verdieping bevinden zich een ruime woonkamer met veel lichtinval. Er is tevens een gesloten keuken voorzien van de nodige inbouwtoestellen; keramische kookplaat met dampkap, oven, frigo en vaatwas. Vanuit de keuken heeft men toegang tot het terras dat tevens voorzien is van een vliegenraam. Er is tevens een gastentoilet. Vervolgens is de badkamer voorzien van een ligbad en een dubbele lavabo met spiegel en een wandkast. Op deze verdieping is er één slaapkamer die voorzien is van een inbouwkast.
De berging is voorzien van een aansluiting voor een wasmachine en een droogkast.

Via de Franse natuurstenen trap gaat men naar de 4de verdieping. Hier bevinden zich nog 3 slaapkamers. 1 grote en 2 kleine waarvan er eentje gebruikt wordt als dressing en berging. Er is tevens nog een badkamer die voorzien is van een gesloten douche, een spoelbak met onderkast, een spiegel en een toilet.

In de kelderverdieping is er een zeer ruime kelder voor berging van fietsen en diversen. Er is tevens een gesloten garage die voorzien is van een sectionale poort met afstandsbediening.

De slaapkamers zijn allemaal voorzien van laminaat. Alle andere kamers zijn voorzien van keramische vloertegels.
De 2 badkamers en het toilet zijn volledig voorzien van beige wandtegels.

Een 7-tal jaren geleden werd er een nieuwe keuken geplaatst. en enkele jaren geleden werden er allemaal nieuwe binnendeuren geplaatst in het appartement.
Er werd tevens in 2016 een nieuwe hoogrendements condensatieketel van Vaillant geplaatst. Het appartement is zeer energiezuinig, de huidige eigenaars betalen maandelijks 35 € voorschot voor het gasverbruik.
In 2016 werden tevens alle veluxramen in het ganse gebouw vervangen door nieuwe en vorig jaar werd er ook voor alle appartementen in het gebouw een nieuwe videofonie installatie geplaatst.
De liften zijn tevens volledig in orde conform de nieuwe veiligheidsvoorschriften.

maandelijkse gemeenschappelijke lasten : € 125/maand
jaarlijkse bijdrage fonds voor het gebouw : € 291

Voor een vrijblijvende bezichtiging gelieve te mailen naar info@immonulens.be of telefonisch een afspraak te maken op telnr. 089/71.91.30 !

Een bezichtiging meer dan waard !

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]