Foto 1/18
Foto 2/18
Foto 3/18
Foto 4/18
Foto 5/18
Foto 6/18
Foto 7/18
Foto 8/18
Foto 9/18
Foto 10/18
Foto 11/18
Foto 12/18
Foto 13/18
Foto 14/18
Foto 15/18
Foto 16/18
Foto 17/18
Foto 18/18

Omschrijving

RUIME VERZORGDE GEZINSWONING MET NAASTLIGGEND BOUWPERCEEL

Deze zeer goed onderhouden en ruime gezinswoning is gelegen op amper 500 m van het commerciële centrum van Lanaken. Het naastliggend bouwperceel is inbegrepen in de vraagprijs.

Gezien de perceelbreedte van 43 m voor de 2 percelen samen zou deze grond ook dienstig kunnen zijn voor een project.

Indeling van de woning :
- kelder :
De woning is volledig onderkelderd. Er is de garage, het CV-lokaal, de wasplaats, een koele berging en nog een zeer grote bergruimte. Alle ruimtes in de kelder zijn voorzien van vloertegels en muren en plafonds zijn netjes wit geverfd.

- gelijkvloers :
Verzorgde inkomhal met eiken trap naar de bovenverdieping. Vanuit de inkomhal gaat men ook via een trap naar de kelderverdieping. Aparte woonkamer met een granieten vloer net als in de inkomhal. Verzorgd toilet met spoelbakje en muren voorzien van wandtegels. Zeer ruime gesloten veranda voorzien van zonwering op het dak en screens voor de ramen, allemaal elektrisch te bedienen. Gesloten keuken, ruim genoeg voor een tafel met 4 of 6 stoelen. De Franse eiken keuken is voorzien van alle noodzakelijke ingebouwde toestellen; koelkast, vaatwas, combi oven, dubbele spoelbak, keramische kookplaat met dampkap, en het aanrecht is voorzien van een granieten werkblad. Aansluitend aan de keuken is er nog een mooie kamer die dienstig kan zijn als tv-kamer en/of bureel. Er is tevens een zeer verzorgde badkamer met ligbad en een mooi wit meubel met dubbele spoelbak voorzien van onderkasten en wandkasten.

- 1ste verdieping :
De overloop en alle slaapkamers zijn voorzien van parket. Er bevinden zich 3 ruime slaapkamers. Er is tevens een badkamer die voorzien is van een spoelbak, een ligbad en een toilet.

De woning is voorzien van een alarmsysteem.

Bij een bezoek aan deze woning gaat men vaststellen dat deze zeer goed onderhouden en instapklaar is.

Meer dan een bezoekje waard !U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]