Foto 1/10
Foto 2/10
Foto 3/10
Foto 4/10
Foto 5/10
Foto 6/10
Foto 7/10
Foto 8/10
Foto 9/10
Foto 10/10

Omschrijving

EENGEZINSWONING (HOB) MET 4 SLAAPKAMERS, GARAGE en TUIN

Deze eengezinswoning is gelegen op de Lindestraat te Veldwezelt. Een zeer vlotte verbinding naar Lanaken, Bilzen, Maastricht!

KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK !

Indeling van de woning :

Kelder met een opp. van +- 12 m² te gebruiken als koele berging.

Op het gelijkvloers komt men binnen via de inkomhal. Van hieruit gaat men naar de living met zitplaats en eetplaats (30m²) en de keuken (16m²). Vervolgens is er een badkamer met ligbad en lavabo en een apart toilet. Er zijn tevens een 3-tal stallen die kunnen dienen als bergruimte en er is het stooklokaal waar zich de bovengrondse mazouttank (+- 3000l) bevindt. Er is tevens een gesloten garage voor 1 wagen en deze geeft tevens toegang tot de tuin die georiënteerd is naar het zuiden.

Een houten trap brengt je naar de 1ste verdieping waar zich 4 slaapkamers bevinden die een oppervlakte hebben van 18, 15, 8 en 6 m².

De zolderverdieping is toegangkelijk via een vaste houten trap en is voorzien van vloerisolatie. Hier kan men een extra slaapkamers/hobbykamer maken.

Op het gelijkvloers zijn er houten ramen en de slaapkamers zijn voorzien van pvc ramen.
De badkamer, de woonkamer, de inkomdeur en 1 grote slaapkamer zijn voorzien van rolluiken (woonkamer en slaapkamer elektrisch te bedienen).
De keuring van de bovengrondse mazouttank is in orde.

Te renoveren woning met mogelijk klein beschrijf!

Voor bijkomende info of een bezichtiging contacteer 089/71.91.30 of mail naar inof@immonulens.be.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]