Foto 1/20
Foto 2/20
Foto 3/20
Virtual Staging
Foto 4/20 - Virtual Staging
Foto 5/20
Foto 6/20
Foto 7/20
Foto 8/20
Foto 9/20
Foto 10/20
Foto 11/20
Foto 12/20
Foto 13/20
Foto 14/20
Foto 15/20
Foto 16/20
Foto 17/20
Foto 18/20
Foto 19/20
Foto 20/20

Omschrijving

APPARTEMENT met 2 slaapkamers, terras van 85m², kelderberging en garage

SCHITTEREND APPARTEMENT in het hartje of centrum van Lanaken en op een steenworp van de bruisende en prachtige stad Maastricht.

Dit appartement is gelegen midden tussen het winkelgebeuren vlak boven het gekende reisbureau White Sun op de 1ste verdieping met een terras van maar liefst 86 m².

Het is gelegen in een kleine en rustige residentie waar ook een lift aanwezig is. Deze residentie genaamd “Van Eyck” is en wordt zeer goed onderhouden, is gebouwd met duurzame materialen waardoor het gebouw na 30 jaar nog altijd in onberispelijke staat is en dit zowel aan de buitenzijde als in het gebouw.
Het appartement is voorzien van een keuken, een woonkamer, een berging, een toilet, een badkamer, 2 slaapkamers, een groot terras, een ruime kelderberging en een garage. De woonkamer en de keuken bevinden zich aan straatzijde. Vanuit de keuken kan men naar een knus terrasje.

De keuken is voorzien van witte kasten met een granieten werkblad, een keramische kookplaat met dampkap, een spoelbak, een oven, een ingebouwde frigo en er is een aansluiting voorzien voor een vaatwasser.
Het toilet en de badkamer is volledig voorzien van wandtegels. In de badkamer is er een ligbad voorzien van een douchewand. Er is een wandmeubel met een lavabo voorzien van onderkasten, een spiegelkast en een wandkast.
Via beide slaapkamers heeft men toegang tot het prachtige grote terras. Beide slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.
In de kelder is er een ruime berging van 9 m². De toegang tot de ondergrondse garage is op het Molenweideplein aan de achterzijde van Galerie Da Vinci.

2 maanden geleden werd in het appartement een nieuwe hoogrendementsketel van Remeka geplaatst.
In 2016 werd er in alle appartementen van het gebouw een nieuwe videofonie geplaatst en de lift is volledig in orde conform de veiligheidsvoorschriften.

Maandelijkse gemeenschappelijk lasten incl. bijdrage brandverzekering : 158 €
Jaarlijkse bijdrage “Fonds voor het gebouw” : 256 €

Voor een vrijblijvende bezichtiging gelieve te mailen naar info@immonulens.be of telefonisch een afspraak op telnr. 089/71.91.30 !

Een bezichtiging meer dan waard!U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]