Foto 1/14
Foto 2/14
Foto 3/14
Foto 4/14
Foto 5/14
Foto 6/14
Foto 7/14
Foto 8/14
Foto 9/14
Foto 10/14
Foto 11/14
Foto 12/14
Foto 13/14
Foto 14/14

Omschrijving

VERZORGDE KNUSSE WONING MET 2 GROTE SLAAPKAMERS, GARAGE en TUIN

Op wandelafstand van het commerciële centrum van Lanaken en vlakbij domein Pietersheim met zijn toegangspoort tot het Nationale Park Hoge kempen is deze verzorgde woning met 2 ruime slaapkamers te koop!

Op het gelijkvloers is er een mooie woonkamer en een ruime keuken. De eiken keuken is voorzien van een keramische kookplaat een spoelbak en een oven.
Aansluitend aan de keuken is er de badkamer die voorzien is van een lavabo met kasten en een douche. Vervolgens is er een toilet en een zeer ruime berging/wasplaats van 18 m². Vervolgens is er nog een tweede berging van 21 m².
Alle ruimtes beneden zijn voorzien van een vloertegels.
Via de trap gaat men naar de bovenverdieping die tevens ook bereikbaar is met een traplift.
Boven bevinden zich 2 zeer ruime slaapkamers (30 m² en 26m²), netjes behangen en voorzien van laminaat.

Naast de woning is er een elektrische metalen poort op afstandsbediening, een gesloten garage voorzien van een sectionale poort en aansluitend is er nog een tuinberging.
Achter de woning is er een tuin.

De ramen beneden zijn voorzien van rolluiken en er is tevens een alarminstallatie.
Op dit ogenblik is de verwarming nog op stookolie maar de verkopers zijn bezig met de aansluiting van aardgas met een nieuwe cv-ketel.

Voor een vrijblijvende bezichtiging kan u mailen naar info@immonulens.be of ons telefonisch contacteren op telnr. 089/71.91.30.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]